Over Studio Landschap Over Studio Landschap Over Studio Landschap Over Studio Landschap Over Studio Landschap Over Studio Landschap

Over
Studio Landschap

Met Studio Landschap verzorgen wij sinds 2011 het ontwerp en de realisatie van tuinen op maat. We hechten veel belang aan maatwerk en verwerken dan ook al uw aandachtspunten in onze ontwerpen. We kiezen het liefst voor unieke materialen en integreren die graag al in onze schetsen. We zijn er zeker van dat we op die manier uw nieuwsgierigheid naar de uitvoering nog meer prikkelen. Naast de keuze voor unieke materialen onderscheiden wij ons graag door het realiseren van onze eigen ontwerpen.

Kennismaking

Kennismaking

Tijdens het kennismakingsgesprek komen wij vrijblijvend bij u langs om naar uw wensen te luisteren en de mogelijkheden te bespreken. Bent u geïnteresseerd om verder te gaan in het proces? Dan bezorgen wij u een offerte voor het creëren van een schetsontwerp. Afhankelijk van de complexiteit, de grootte en de te verwerken aandachtspunten varieert de prijs hiervoor tussen 1250 en 2500 euro.

Concept

Concept

Heeft u de offerte goedgekeurd? Dan hoor ik graag uw definitieve eisen en wensen. Wilt u graag een zwemvijver, een carport of een zonneterras? Heeft u een voorkeur voor bepaalde planten? Op basis van uw wensen creëren wij het schetsontwerp. Daarna stellen we u het concept voor aan de hand van een plan en referentiefoto’s. Goedgekeurd? Dan gaan wij aan de slag met het definitieve ontwerp.

Realisatie

Realisatie

Wanneer u de kans gekregen hebt om het definitieve plan goed door te nemen, krijgt u een offerte voor de realisatie ervan. Wenst u toch niet meteen tot de aanleg zelf over te gaan, dan kan dit natuurlijk ook. U bent namelijk eigenaar van het ontwerp dat wij voor u gemaakt hebben. Uiteraard vinden we het heel fijn om wel meteen met de uitvoering te starten!

Sebastian Naessens

Als zoon en kleinzoon van plantenkwekers zit de liefde voor het groen en de natuur er al van kleins af aan in. Het uitvoeren van ontwerpen die ik zelf zorgvuldig heb uitgetekend geeft mij dan ook de ultieme voldoening. Ik focus mij het liefst op totaalprojecten. Het is fantastisch om van een een blanke omgeving rond een karaktervolle woning de droomtuin van mijn klant te realiseren.

In mijn ontwerpen vind ik organische vormgeving voor het aspect groen ontzettend belangrijk. Een tuin die enkel bestaat uit rechte lijnen vind ik persoonlijk vrij saai. Organische vormen ogen al van bij het begin natuurlijk, uitdagend, tijdloos en tof en worden enkel mooier doorheen de jaren. Qua materiaal kies ik het liefst voor duurzame Belgische klassiekers zoals de kleiklinkers uit Oudenaarde, gerecupereerde Belgische kasseien of een betonsamenstelling die op ambachtelijke wijze verwerkt wordt tot een prachtig natuurlijk product.

“Organische vormen ogen al van bij het begin natuurlijk, uitdagend, tijdloos en tof en worden enkel mooier doorheen de jaren"

concept & creatie
tuinaanleg op maat

Contacteer ons voor
een vrijblijvend gesprek of meer info